Uutisia

 • 26.2.2011 Sivustoa integroitu Facebook-palvelun kanssa: Artikkeleja voi "tykätä", sekä pääsivulta voi astua koko sivuston suosioon, jolloin uusien artikkeleiden ilmestyessä tietoa tulee myös seinälle.
 • 19.4.2010: Viimeisimmät päivitykset ovat nähtävillä RSS-syötteenä osoitteesta
  http://www.eerojaaskelainen.com/rss/

 • 2.4.2010: Sivusto on päivitetty täysin uudelleen, tällä kertaa tietokantapohjaisiksi. Tosin julkisivussa ei ainakaan vielä paljoa ole uudistunut, paitsi että alisivujen osoitteet ovat erilaiset, ja nyt on myös mahdollista antaa palautetta artikkeleihin.

  Jokaisen artikkelin lopussa näette ns. kommenttipalkin, jossa on kaksi linkkiä: "Kommentit" -linkistä pääsette antamaan kyseiselle artikkelille julkista kommenttia ja palautetta. "Ilmoita virheestä" -linkin kautta voitte taasen antaa palautetta suoraan meikäläiselle sähköpostiin, niitä ei julkaista.

  Näissä kummassakin on robottivastausten ehkäisemiseksi annettava vastaus kysymykseen "Mikä päivä tänään on?". Tällä estetään hakkerien robottien lähettämät roskaviestit.

  Sivuissa voi olla vielä teknisiä ongelmia, mutta ainakin Firefox, sekä IE näyttäisivät toimivan kuten pitääkin. Mutta, mikäli törmäätte ongelmaan, pyytäisin teitä lähettämään palautetta asiasta. Kiitos!

Eero Jääskeläinen

Salo

Linkittäydy Facebookin kautta, ja pysyt ajan tasalla: