Etsinnässä ohjelmistosuunnittelualan harjoittelupaikka! 

 Heips!

Harjoittelupaikka on löytynyt, joten tällä erää tarve on ohitse. Toki työtarjouksia otan vastaan siltikin!


 Heips! Olisiko teillä tai tuttavillanne tarvetta ohjelmoijalle? Olen hakemassa  yössäoppimispaikkaa ajanjaksolle 2/2015 - 4/2015, mutta en laita pahakseni pidempääkin suhdetta hyvässä tiimissä.

Hommia etsin mobiilisovellusten parista, Android ja Windows Store/Phone lähinnä. Ideaalipaikka olisi PK-sektorilta ohjelmisto- tai mainosalan yritys Salo-Turku -akselilla, mutta toki muitakin tarjouksia kuunnellaan.

IT-ala on ollut elämässäni mukana jo nuoresta lähtien, olen mm. toiminut ATK-perustaitojen opettajana sekä ohjelmoinut oman julkaisujärjestelmän (PHP/MySQL/CSS). Ammattikorkean aikana perehdyin Oraclen SQL-tietokantajärjestelmiin ja opinnäytetyöni olikin koulun tuotannossa olleen järjestelmän jatkokehitys.

Nyt olen mukana Opiframe Oy:n järjestämällä sovelluskehityskurssilla, jossa olen päässyt syventämään ja päivittämään ohjelmointitaitoni tämän hetken teemoihin. Kurssilla perehdyin mm. C++, C#, Java-kieliin, jQuery, Node.js, AngularJS -teknologioihin sekä tälläkin hetkellä kehitämme pienryhmäprojektissa mielenkiintoista terveysalan viestintäsovellusta (Windows Store/Phone/Azure, C#). Koen myös Andoid-alustan kiinnostavana ja aionkin laajentaa osaamistani lisää sillä saralla.

Olen erityisesti kiinnostunut loogisten ongelmien ratkaisemisista. Vapaa-aikaani käytän mm. autoelektroniikan ongelmiin ja yleensäkin pyrin itse korjaamaan omat autoni ja laitteeni. Yleensä onnistuu - joskus ei, mutta ei kukaan ole täydellinen. Tässä suunnattomasti auttaa pitkäjänteinen luonne sekä kärsivällisyys. Sosiaalisuutta löytyy sopivasti mutta olen myös tottunut tekemään töitä itsenäisesti, joten etätyön mahdollisuutta pidän plussana.

Tiedostan, että näinä taloudellisesti vaikeina aikoina työllistäminen on hankalaa, näinpä haluankin tarjota teille matalan kynnyksen tutustua osaamiseeni: Osa-aikainen työ ei ole minulle ongelma ja projektihommiakin on tehty, samoin muistuttaisin TE-palvelujen rahanarvoisista eduista kuten palkkatuesta. Ja niin, harjoitteluaikani ei maksa teille mitään!

Vilkaiskaa ansioluetteloni tästä, ja käykäähän tutustumassa portfoliooni osoitteessa http://www.eerojaaskelainen.com/IT-portfolio, siellä kerron tarkemmin siitä mitä muun muassa osaan.

Eero Jääskeläinen

Salo

Linkittäydy Facebookin kautta, ja pysyt ajan tasalla: